حمل گوشت و مرغ یکی از انواع حمل مواد غذایی می باشد که دارای موارد بسیاری مهمی است. در این مقاله سعی داریم تا به صورت خلاصه مطالب مرتبط با حمل این نوع از مواد غذایی را بررسی نماییم.
حمل و نقل گوشت و مرغ از نکات خاصی برخوردار است. روش حمل و نقل مواد این چنینی با سایر محمولات متفاوت است. از جمله اینکه اینگونه محمولات باید با وسائل مناسب و در دمای مناسب خود حمل شوند. دمایی که از یک طرف باعث فساد محموله در جریان حمل نشود و از سوی دیگر موجبات یخ زدگی و زوال کیفیت آنها را بوجود نیاورد.
در این مقوله فروشندگان و ارسال کنندگان محترم کالا بهتر است توجه داشته باشند که عدم رعایت ضوابط نه تنها می تواند موجب مصونیت حمل کننده شود، بلکه امکان استفاده از مزایای بیمه را برای آنها غیر ممکن می سازد.
حمل گوشت و مرغ با تریلی یخچالی توسط شرکت حمل و نقل شتابان شمال انجام می شود. محصولات گوشت و مرغ پس از اتمام فرآیندهای تولیدی در کشتارگاههای صنعتی باید در دمای مناسب و شرایط مناسب بارگیری و ارسال شوند.
در هنگام بارگیری و تخلیه، انبارش و حمل این محصولات، حفظ دما و شرایط مناسب همواره با چالش های زیادی همراه خواهد بود. مرسومترین روش جهت حمل مرغ و گوشت قرمز در کشور استفاده از ناوگان یخچالدار می باشد، که با توجه به حجم تقاضای مورد نظر، ارسال با استفاده ماشین های یخچالدار مانند تریلی، ایسوزو، مینی ایسوزو و نیسان یخچالدار انجام می گیرد.
حمل مرغ و گوشت قرمز باید در شرایط دمایی صحیح انجام پذیرد تا در تمامی مراحل امکان رشد باکتری وجود نداشته باشد. البته لازم به ذکر است حمل گوشت و مرغ به طور کلی در سه حالت در ناوگان حمل انجام می پذیرد:
شرایط حمل برای هر سه مدل فوق از یکدیگر متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال گوشت یخ زده را می توان به راحتی در سراسر کشور توزیع نمود اما گوشت تازه (گرم) محدوده زمانی بسیاری کوتاهی داشته و ظرف حداکثر دو روز باید در قفسه های مغازه قرار گرفته و بدست مصرف کننده نهایی برسد.
بنابراین حمل گوشت تازه برای مسیرهای طولانی امکان پذیر نمی باشد. در ارتباط با حمل فرآورده های گوشتی، حمل می تواند به صورت منجمد و یا گرم انجام پذیرد که بستگی به نوع فرآوری و محصول مورد نظر دارد. زیرا برخی از این نوع محصولات مانند همبرگر در دمای زیرصفر حمل شده و برخی دیگر مانند سوسیس و کالباس در دمای بالی صفر ( 2-5 درجه) امکان حمل دارند.
محصولات گوشتی تازه با استفاده از کانتینرهای یخچالی مجهز به جنست از کشتارگاهها و مراکز فرآوری صنعتی به توزیعکنندگان ارسال و سپس در قفسه مغازهها قرار خواهند گرفت. جهت تضمینکیفیت محصولات گوشتی تازه، مدت زمان حمل از تولیدکننده به مصرفکننده نهایی تا حد ممکن باید کوتاه باشد. اگرچه در حمل و نقل گوشت، فقط زمان کوتاه برای سالم رسیدن این نوع محصول کافی نمی باشد و گزینه های دیگری نیز باید رعایت گردد.
به طور کلی جهت سالم ماندن گوشت، موارد زیر باید در طول حمل و نقل در نظر گرفته شوند:
حمل گوشت قرمز و مرغ باید با خودروهای یخچالدار انجام گیرد و حمل با استفاده از خودروهای غیریخچالدار وانت و نیسان تخلف است.
حمل و انتقال کلیه کانتینرهای یخچالی مجهز به جنست یکی از خدمات گروه حمل و نقل و تجاری شانشین به منظور تسهیل صادرات و واردات می باشد. در خصوص حمل گوشت و مرغ این شرکت تجهیزات لازم و مربوطه را در بنادر در اختیار دارد. یک تفاوت عمده و قابل محسوس در ارائه خدمات حرفه ایی به مشتریان در زمان همکاری با پرسنل ما را خواهید دید.
همچنین لازم به ذکر است این شرکت با داشتن ناوگان سنگین یخچالی، آمادگی همکاری با شرکت های دیگر که واردات گوشت به کشور را انجام می دهد، دارد. در برخی از مرزهای ورودی کشور، سالیانه حجم قابل توجهی از گوشت مصرفی کشور وارد می گردد که جهت حمل این گوشتها که عموما به صورت منجمد بوده لازم است تا یک شرکت حمل و نقل یخچالدار توانمند مسئولیت حمل را برعهده گیرد.
با توجه به تجربه بالای گروه حمل و نقل تجاری شاه نشین در حمل یخچالی و دارا بودن ناوگان در سراسر کشور به صورت روزانه، بهترین راه جهت حمل زمینی گوشت در کشور از مرزهای ورودی، مذاکره با همکاران بخش مربوطه در شرکت است.
همچنین در بسیاری از کشورهای همسایه گوشت مورد نیاز کشور وارد می گردد و با توجه به اینکه حمل های صادراتی توسط گروه حمل و نقل تجاری شاه نشین انجام می گیرد، واردکنندگان محترم گوشت به کشور می توانند از ناوگان های موجود این شرکت در کشورهای دیگر بهره برده و با بهترین هزینه به صورت مستقیم و زمینی محموله گوشتی خود را در ایران تحویل گیرند.
منبع : سایت
درباره این سایت